Home      Introductie      Duiven      Prestaties      Nieuws      Foto's      Contact    
 
Nieuws
 

Super Boy kandidaat Olympiade in Nitra

3-11-2012

Veiling op DreamPigeons met jonge duiven uit de beste kwekers

We zijn nu zo'n beetje midden in het stille seizoen beland. Desalniettemin moet er veel bij de duiven gebeuren. We zijn aan het zorgen dat de jonge doffers hun bak reeds inpikken, de duiven worden gekuurd tegen paratyfus en daarna ge├źnt.

Maar ook nogal wat papierwerk komt aan de orde. Zo is er een begin gemaakt met het op papier koppelen van de duiven. Veel topliefhebbers zeggen dat het niet uitmaakt en laten ze vrij paren. Ik denk dan maar: als het niet uitmaakt, dan kan ik het net zo goed wel zelf bepalen welke duivin op welke doffer komt. Want het is best leuk om op je eigen manier te puzzelen.

Daarnaast heb ik ook de formulieren voor de Olympiade aangevuld voor Epke en Super Boy, vooral de laatste heeft een mooie coefficient, waarmee hij, afhankelijk van andere inzendingen, wel eens in de buurt kan zitten van een mooi resultaat!

Tevens loopt heel binnenkort de verkoop op DreamPigeons af, met daarin 6 jonge duiven uit de beste kweekkoppels, d.w.z. volle broers/zussen van de beste vliegduiven op dit moment, waaronder dus een broer en zus van Super Boy, twee broers van Big Ben en een broer en zus van Epke!

Kijk voor meer info op www.dreampigeons.com!

 
<<< Terug
 
 
ACTUEEL
 
Laatste vlucht 2017
9-9-2017
Goed resultaat, slecht gevoel....
lees meer >>
 
Alweer een mooie referentie!
3-9-2017
Ook mooi!...
lees meer >>
 
Trein weer op stoom?
3-9-2017
Tja, zo gaat het dus......
lees meer >>
 
Waar is de logica?
29-6-2017
En waar kan ik inkorven?...
lees meer >>
 
Referenties
26-6-2017
1e Bourges CC Rhenen-Ingen-Elst...
lees meer >>