Home      Introductie      Duiven      Prestaties      Nieuws      Foto's      Contact    
 
Nieuws
 

De tweede ronde ook gespeend

3-3-2013

Enorm drukke beurs in Houten

Zaterdag met Matthijs naar de beurs in Houten geweest. Was erg druk, drie rondjes gereden voor ik de auto ergens kwijt kon. Later hoorde ik dat rond de middag tijdelijk geen nieuwe bezoekers werden toegelaten. Ik ga na de beurs om mensen te spreken, niet om nieuwe dingen te zien. Als die er echt zouden zijn natuurlijk wel, maar nu is het vooral bekenden begroeten en een praatje maken.

Heb wel de nieuwe Bricon Xtreme aangeschaft, zodat aankomsten van de vluchten als het goed is komend seizoen live te volgen zijn ±/'

Met toch nog wel een flink aantal weken te gaan voor het vliegseizoen start, wordt het toch al een stuk drukken op de kweekhokken. De tweede ronde is inmiddels ook verplaatst naar het jonge duivenhok waar er nu zo'n 40-45 zitten in totaal. Bij de vliegers zijn de meeste jongen inmiddels geringd, zodat er over een week of twee nog een stuk of 30 jongen richting het jonge duivenhok kunnen gaan. Van de ronde daarna gaan een aantal jonge duiven naar de bonnenkopers, die zullen dus nog even geduld moeten hebben.

Zal de komende weken ook een start moeten maken met het gaan loslaten van de oude duiven. Die zijn na de laatste vlucht niet meer los geweest. Hopelijk gaat dat goed!

 
<<< Terug
 
 
ACTUEEL
 
Laatste vlucht 2017
9-9-2017
Goed resultaat, slecht gevoel....
lees meer >>
 
Alweer een mooie referentie!
3-9-2017
Ook mooi!...
lees meer >>
 
Trein weer op stoom?
3-9-2017
Tja, zo gaat het dus......
lees meer >>
 
Waar is de logica?
29-6-2017
En waar kan ik inkorven?...
lees meer >>
 
Referenties
26-6-2017
1e Bourges CC Rhenen-Ingen-Elst...
lees meer >>