Home      Introductie      Duiven      Prestaties      Nieuws      Foto's      Contact    
 
Nieuws
 

Is het nu bijna voorjaar of nog steeds hartje winter?

10-3-2013

Bezoek aan een topspeler...

Deze week werd het ineens voorjaar. lekkere temperaturen en het zonnetje. Toch heb ik ouden nog niet losgelaten. De eerste paar keer wil ik toch een klein beetje in de buurt zijn en drukke werkzaamheden maakten dat niet mogelijk.

Overigens zijn het alweer winterse omstandigheden, hopelijk houdt dat niet te lang aan, want als het zo koud is heb ik ook geen zin om buiten te gaan staan.

Donderdagmiddag heb ik een bezoekj aan Willem de Bruijn in Reeuwijk gebracht. Een jaar geleden heb ik zijn video gekocht en inmiddels meerdere keren bekeken. Heb respect voor zijn prestaties en hoe hij dat voor elkaar krijgt. 

Ik kan zijn uitspraken en stellingen goed volgen en zie bij mezelf in de praktijk dat het werkt. Dus het kopen en volgen van zijn gedachten over bepaalde heeft mij geen windeieren. Als je dat laatste wel hebt, zou je trouwens beter grit kunnen geven (grapje).

Komende week zullen de oude duiven er waarschijnlijk aan moeten geloven om buiten weer hun eerste rondjes te gaan maken. De jonge duiven zijn allemaal met broedschaal en al op de grond geplaatst, dus als er toevallig een koppel buiten blijft of gepakt wordt, hoef ik me geen zorgen te maken over de jongen die er bij lagen.

Tot volgende week... 

 
<<< Terug
 
 
ACTUEEL
 
Laatste vlucht 2017
9-9-2017
Goed resultaat, slecht gevoel....
lees meer >>
 
Alweer een mooie referentie!
3-9-2017
Ook mooi!...
lees meer >>
 
Trein weer op stoom?
3-9-2017
Tja, zo gaat het dus......
lees meer >>
 
Waar is de logica?
29-6-2017
En waar kan ik inkorven?...
lees meer >>
 
Referenties
26-6-2017
1e Bourges CC Rhenen-Ingen-Elst...
lees meer >>