Home      Introductie      Duiven      Prestaties      Nieuws      Foto's      Contact    
 
Nieuws
 

1, 3, 4, 5 met de jonge duiven in de club vanuit Pommeroeul

5-8-2013

In groot verband matig resultaat...

Afgelopen zaterdag hadden we de eerste jonge duivenvlucht waarbij er geen kopwind was. De forse westelijke wind zorgde voor een hoge snelheid van de eerste duiven, maar ook voor een behoorlijk teleurstellend resultaat in de kring en regio.Na aankomst van de eerste duiven (die kwamen al helemaal uit de verkeerde hoek) lieten de opvolgende duiven ook veel te lang op zich wachten, waardoor het als snel duidelijk was dat de jongen zich volledig hadden laten wegdrukken naar het oosten.

In de club wordt nog wel een goed resultaat gehaald (wat heet goed) met 4 duiven bij de eerste 5! Eindelijk waren de rollen weer eens omgedraaid, ook al was het maar met amper 10 seconden... Ook in CC Rhenen-Ingen-Elst was de invloed van de wind ook al wat meer zichtbaar, maar was het resultaat in verhouding tot kring en regio nog behoorlijk met 7, 12, 14 en 16 regen 427 duiven.

Zowel de eerste als tweede duif zijn kleinkinderen van Fast 828 en met name de eerste heeft ook hetzelfde uiterlijk. De derde duif heeft dezelfde moeder als de eerste (Beauty 323) en de vierde is een halfzus van Epke!

Verder was het een vlucht om snel te vergeten. Hopelijk heeft de wind de komende vluchten minder invloed op de uitslag!

 
<<< Terug
 
 
ACTUEEL
 
Laatste vlucht 2017
9-9-2017
Goed resultaat, slecht gevoel....
lees meer >>
 
Alweer een mooie referentie!
3-9-2017
Ook mooi!...
lees meer >>
 
Trein weer op stoom?
3-9-2017
Tja, zo gaat het dus......
lees meer >>
 
Waar is de logica?
29-6-2017
En waar kan ik inkorven?...
lees meer >>
 
Referenties
26-6-2017
1e Bourges CC Rhenen-Ingen-Elst...
lees meer >>