Home      Introductie      Duiven      Prestaties      Nieuws      Foto's      Contact    
 
Nieuws
 

Kampioenenhuldiging Afdeling 8

26-12-2013

Voorbereidingen kweek...

Afgelopen zaterdag was de kampioenenhuldiging van de afdeling alwaar ik dit jaar driemaal tot het selecte gezelschap hoorde. Helaas houdt de voorzitter in mijn ogen nog steeds een veel te lang openingswoord, maarja, zo komt hij ook aan z'n 20 minuts of fame. Het huldigen van de kampioenen zou ik zelf logistiek beter op elkaar afstemmen. Eén voor één naar voren roepen maakt het onnodig langdurig. 

Verder is het overigens erg goed georganiseerd en veel werk voor het bestuur, waarvoor ze natuurlijk alle waardering verdienen. Het was verder ook een leuke middag/avond en de doelstelling is om er volgend jaar weer bij te zijn natuurlijk. Daarvoor zijn er de afgelopen maanden al voorbereidingen gedaan om nog verder vooruit te komen. De kweekboxen zijn inmiddels af en de eerste bewoners zitten er in om aan het nieuwe verblijft wennen. De voedsters zijn volop aan het leggen, dus a.s. zaterdag gaan we de kwekers bij elkaar zetten.

Vanmiddag ter voorbereiding een stel broedschalen in het water gezet zodat ze kunnen voorweken om schoongemaakt te worden. Hopelijk krijg ik Matthijs zover om daar aan te beginnen :-)

De kerstdagen zijn hier rustig verlopen en morgen hoop ik naar de verkoop van Willem de Bruijn te gaan in Thorn. Benieuwd hoe dat daar zal gaan...

 
<<< Terug
 
 
ACTUEEL
 
Laatste vlucht 2017
9-9-2017
Goed resultaat, slecht gevoel....
lees meer >>
 
Alweer een mooie referentie!
3-9-2017
Ook mooi!...
lees meer >>
 
Trein weer op stoom?
3-9-2017
Tja, zo gaat het dus......
lees meer >>
 
Waar is de logica?
29-6-2017
En waar kan ik inkorven?...
lees meer >>
 
Referenties
26-6-2017
1e Bourges CC Rhenen-Ingen-Elst...
lees meer >>